Jeansmerker

Beste jeansmerke siden 1889

July 23, 2019

Lee Jeans er et av markedets mest elskverdige jeansmerker på markedet siden 1889, i USA. Helt siden 1920-tallet ble deres jeans med glidelås kjent som «rider jeans» eller cowboyjeans. Det ble rett og slett brukt av cowboys. Gjennom flere år i bransjen har Lee utviklet seg betydelig, og tilbyr nå så mye mer enn jeans.

Det selges i dag Lee jeans, t-skjorter, skjorter, skjørt og ulike tilbehør å matche med stilen din. Hvert plagg fra merket kan du enkelt mikse og matche med din daglige klesstil. Lee leverer plaggene sine av høy kvalitet, perfekt passform og ikke minst med pene vasker. Her er det noe for enhver type!

Vintage stil for den moderne

Lee sørger for at du får oppdatert deg, på klassiske trender. Nå kan du omfavne din kjærlighet for vintage klesstil ved å sjekke ut kolleksjonen Vintage Modern Collection. Her får du kombinert de beste retro designene med moderne detaljer. Hvert eneste produkt fra samlingen er designet med et håndverk av ypperste kvalitet, som sørger for et elegant utseende.

Denne kolleksjonen består av jeans fra en mer «old-school» stil fra trendene fra som var tidligere. «Skinny jeans» som går høyt om livet, er noe av det mest ikoniske detaljene blant kolleksjonen for kvinner. Ekstra detaljer som design av lommer, stretch og en god klassisk blåfarget jeans som vil pryde hvert eneste øye på gata.

Andre klær med moderne vintage stil

Når du først har sjekket innom våre kolleksjoner, kan vi by på andre klassikere med en oppdatert tvist. Dette inkluderer mørkere retro jakker, corduroy og en mer «boxy» form. Du finner komfortable vintage klær, retroformede kortbukser og klassiske kjoler til å gli inn i den avslappende stilen. Dette er tross alt trendy og lekkert!

Hva er vel ikke mer iøynefallende enn en avslappende stil av en svunnen mote, som kan gi et friskere perspektiv med kreativ utsmykking. Da ikke minst med subtile detaljer i tillegg. Kolleksjonene inneholder en flott blanding av vintage moderne klær, du enkelt kan matche med resten av klesstilen din. Du kan enkelt gjøre stilen mer personlig!

Ulike jeansstiler

Legging er jeans som tilpasser seg etter din egen kroppsform. Disse er ekstra tynne fra livet og helt ned til anklene. Skinny jeans er noen tettsittende jeans som passer alle kroppsformer, men forblir likevel komfortabel med en magisk stretch. Straight jeans er ikke tettsittende, men går rett ned fra leggene og ned til anklene.

Girlfriend er en mer feminin versjon av en boyfriend fit. Den er mer avslappende rundt hoftene med en mer videre slim-straight leg. Bootcut jeans går rett og er smalere rundt knærne. Rundt leggene er de videre, for å passe høye hæler. Athletic er designet for bedre bevegelighet med mer rom rundt leggene. Relaxed jeans har enda mer rom rundt leggene.

Flex motion/ Sculpting kolleksjonen

Sculpting jeans er en noe slakkere modell med mykere silhuetter for enhver kvinne. Disse er designet for perfeksjon, slik at jeansen aldri mister dens form uansett hva. Stilene disse kommer i er bootcut, skinny eller straight leg. Flex Motion kolleksjonen sørger for ekstra fleksibilitet, mens Dream Soft kolleksjonen er en noe mykere modell for god bevegelighet.

Extreme kolleksjonen

Extreme kolleksjonen for menn tar enklere sagt stil og stretch til det ekstreme. Komfort buksene er noen særdeles komfortable bukser med ekstra fleksibilitet rundt livet. Det er en nydelig stretch, slik at du kan bevege deg fritt. Disse modellene er dessuten designet for å holde unna rynkene. Motion jeans har de samme egenskapene, men med ekstra rom mellom lyskene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *